Tazza miljöträning

Idag har vi varit iväg med Tazza på specialdag på brukshundsklubben. Det var tipsrunda och lite introduktion av några kurser. Typ lydnad, sök och agility. Vi var mest där för att miljöträna med Tazza och Chilli kunde inte följa med för hon löper nu och är allmänt skum. Hon hoppar bara upp och lägger sig i hammocken och tjurar. ^^

Hursomhelst så fick Tazza möta på en massa andra hundar idag och det var verkligen jättebra träning för henne! Hennes nya kompisar är en Flatcoated retiever/Border collie och en Rottweiler =) Hon ser så pluttig ut med de stora hundarna. ^^ Men de gick så bra ihop så. Det är en fröjd att se.

Hon var inte alls så ängslig i början som hon ibland brukar vara bland nya hundar, utan hon gick glatt runt och viftade på svansen hela tiden!

Hon charmar en hel del också den lilla tösen! Det är alltid lika roligt när folk kommer fram och frågar vad det är för ras (det är inte många som hört talans om Schapendoes).

Jag hade inte kameran med tyvärr. Så några bilder blir det inte. :( Men försök föreställa er Tazza ihop med en Rottweiler. :)

Jag är så stolt över henne. Hon har vait superduktig idag! Bonus från idag är att hon nu har lärt sig "give me five" med båda tassarna på olika kommandon! Duktig!

Jag vet en som kommer sova gott inatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0